Temeljno čišćenje bilo kojeg komada odeće od glatke kože, antilopa, svinjske ili ovčije kože zahteva posebna znanja.

Koza_Uz logističku pomoć prijatelja iz firme Biar (www.biar.it) šef-ica našeg stručnog tima više od 10 godina svake druge godine ide na dodatnu obuku u italijansku firmu New Pel Line (www.newpellline.com)  koja je u uskom vrhu ovog posla u Italiji. Sa njima razmenjujemo iskustva i novosti u vezi obrade kože i krzna. Prve obuke smo radili u Beogradu 1997. i 2001. godine.

Prirodna ulja na antilopu i glatkoj koži mogu oštetiti teksturu ukoliko se ne održavaju na pravilan način. Zato naši tehničari detaljno pregledaju svaki komad odeće pre izbora najpodesnije procedure, bilo tradicionalne metode ili savremene tehnologije.

Odeću od glatke kože bojimo u tamnije nijanse uz garanciju od 6 meseci. Po potrebi velur koži vraćamo boju, vodonepromočivost i mekoću.

Drago mi je što postoji jedna ovako univerzalna radnja, ekstra ljubazno osoblje... Hvala vam
Čupković Nataša
Hvala vam, divni ste. Nisam se nadala da će fleka da nestane, ali je nestala. Takođe sve pohvale za gospođe koje rade. Pozdrav
Jasna Varga
Da znate da ste pravi čarobnjaci! Se stvari izgledaju kao nove tek kupljene u radnji! Nastavite samo tako... Svaka čast!!! Vaš sada verni mušterija
Aleksandar Kocanović
Super ste! Sve za 10+
Slavko Latinović