0
Godina iskustva
5000
Zadovoljnih klijenata
85000
Očišćenog vešaO nama

pops_GCI_ICCHemijsko čišćenje i bojenje odeće je porodični posao započet davne 1942.godine. Danas je POP S  firma poznata u Evropi i svetu kao individualni član najznačajnijeg svetskog udruženja u delatnosti Comunite International De Netoyage A Sec skraćeno CINET (od 2005. godine).

Vlasnik Goran Popović je 2013. godine u New Orleansu postavljen za koordinatora /Liaison officer/ CINET-a za Jugoistočnu Evropu. 2006. godine je objavio prvu sveobuhvatnu knjigu o delatnosti na ovim prostorima „Nega tekstila“.

Na konkursu za najbolje hemijsko čišćenje 2016. godine naša firma je na sajmu Texcare u Frankfurtu proglašena za 10. u svetu kao najbolja sa područja Jugoistočne Evrope.

Osim usluge vrhunskog hemijskog čišćenja specijalizovani smo za snabdevanje perionica i radnji za hemijsko čišćenje po principu “od igle do lokomotive”. Naša firma je dugi niz godina eskluzivni zastupnik najpoznatijih brendova u ovoj delatnosti kao šta su:

FIRBIMATIC vodeća firma FMB grupe za proizvodnju mašina za hemijskog čišćenje na tržištu Srbije /sa Kosovom/, BJR Makedonije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

ALLIANCE INTERNATIONAL bvba   proizvođač profesionalnih mašina za pranje, sušenje i peglanje brenda IPSO Belgija za tržište Srbije

RENZACCI Italija proizvođač profesionalnih mašina za pranje, sušenje i peglanje na tržištu BJR Makedonije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

PONY Italija proizvođač mašina za peglanje i za detaširanje flaka na tržištu Srbije /sa Kosovom/, BJR Makedonije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

ARTMECC Italija  proizvođač mašina za pakovanje odeće i veša, te pokretnih traka za manipulaciju odećom.

SEITZ Nemačka proizvođač raznih hemijskih sredstava za hemijsko čišćenje i pranje

BIAR Italija proizvođač sredstava za obradu i doradu kože nakon procesa hemijskog čišćenja, oplemenjivača za trikotažu, deterdženata za pranje i slično

Tradiciju hemijskog čišćenja, bojenja i pranja započeo je Vitomir Vid Popović (otac sadašnjeg vlasnika, rođen 1929 – umro 2006), kod majstora Maksima Jezdića u Šapcu završio obuku kao kalfa i dobio diplomu kao pomoćni radnik u hemijskom čišćenju. 1951. u Nišu postao mastor.  1952. godine otvorio je prvu vlastitu privatnu radnju u Kragujevcu.  Nakon toga porodica je držala radnje u Bihaću, Ripču, Slunju, Kulen Vakufu, Cazinu i u Novom Beogradu.

Naše usluge

Majstori POP S doo kombinuju iskustva zanata sa najnaprednijim tehnikama ekološke nege tekstila.
Naš tim osim sa klasičnim otapalima /perhloretilen/ ima iskustvo i sa alternativnim ekološkim tečnostima. Po tome, kao i po broju objekata u kojima Vam nudimo usluge lideri
smo ove delatnosti u Srbiji.

Želja nam je da Vam pružimo vrhunski, a diskretan servis kakav zaslužujete i da ispunimo Vaše pojedinačne zahteve