Темељно чишћење било којег комада одеће од глатке коже, антилопа, свињске или овчије коже захтева посебна знања.

Koza_Уз логистичку помоћ пријатеља из фирме Biar (www.biar.it) шеф-ица нашег стручног тима више од 10 година сваке друге године иде на додатну обуку у италијанску фирму New Pel Line (www.newpellline.com)  која је у уском врху овог посла у Италији. Са њима размењујемо искуства и новости у вези обраде коже и крзна. Прве обуке смо радили у Београду 1997. и 2001. године.

Природна уља на антилопу и глаткој кожи могу оштетити текстуру уколико се не одржавају на правилан начин. Зато наши техничари детаљно прегледају сваки комад одеће пре избора најподесније процедуре, било традиционалне методе или савремене технологије.

Одећу од глатке коже бојимо у тамније нијансе уз гаранцију од 6 месеци. По потреби велур кожи враћамо боју, водонепромочивост и мекоћу.

Драго ми је што постоји једна овако универзална радња, екстра љубазно особље... Хвала вам
Чупковић Наташа
Хвала вам, дивни сте. Нисам се надала да ће флека да нестане, али је нестала. Такође све похвале за госпође које раде. Поздрав
Јасна Варга
Да знате да сте прави чаробњаци! Се ствари изгледају као нове тек купљене у радњи! Наставите само тако... Свака част!!! Ваш сада верни муштерија
Александар Коцановић
Супер сте! Све за 10+
Славко Латиновић