0
Година искуства
5000
Задовољних клијената
85000
Очишћеног вешаО нама

pops_GCI_ICCХемијско чишћење и бојење одеће је породични посао започет давне 1942.године. Данас је ПОП С  фирма позната у Европи и свету као индивидуални члан најзначајнијег светског удружења у делатности Comunite International De Netoyage A Sec skraćeno CINET (од 2005. године).

Власник Горан Поповић је 2013. године у New Orleansu постављен за координатора /Liaison officer/ CINET-а за Југоисточну Европу. 2006. године је објавио прву свеобухватну књигу о делатности на овим просторима „Нега текстила“.

На конкурсу за најбоље хемијско чишћење 2016. године наша фирма је на сајму Texcare у Франкфурту проглашена за 10. у свету као најбоља са подручја Југоисточне Европе. 2018. године на Detergo сајму у Милану фирма је лидер кандидата из Србије са представницима других 40 присутних земаља.

Осим услуга врхунског хемијског чишћења специјализовани смо за снабдевање перионица и радњи за хемијско чишћење по принципу “од игле до локомотиве”. Наша фирма је дуги низ година есклузивни заступник најпознатијих брендова у овој делатности као шта су:

FIRBIMATIC Светски позната водећа фирма FMB групе за производњу машина за хемијског чишћење на тржишту. Без конкуренције најбољи произвођач машина које се користе на ex YU простору.

ALLIANCE LAUNDRY CE    Водећи амерички произвођач индустријских машина за прање, сушење и пеглање бренда IPSO. Производња машина за прање и ваљака за пеглање у погону у Чешкој, а сушара за веш и комерцијалних модела у САД-у.

PONY Италија Реномирани светски произвођач свих врста машина за пеглање и за деташирање флака са традицијом од 60 година.

ARTMECC Италија  Врхунски произвођач машина за паковање одеће и веша, те покретних трака за манипулацију одећом.

SEITZ Немачка Светски познат произвођач разних хемијских средстава за хемијско чишћење и прање.

BIAR Италија произвођач средстава за обраду и дораду коже након процеса хемијског чишћења, оплемењивача за трикотажу, детерџената за прање и слично

Традицију хемијског чишћења, бојења и прања започео је Витомир Вид Поповић (отац садашњег власника, рођен 1929 – умро 2006), код мајстора Максима Јездића у Шапцу завршио обуку као калфа 1942. и после рата добио диплому као помоћни радник у хемијском чишћењу. 1951. у Нишу постао мајстор.  1952. године отворио је прву властиту приватну радњу у Крагујевцу.  Након тога породица је држала радње у Бихаћу, Рипчу, Слуњу, Кулен Вакуфу, Цазину и у Новом Београду.

Од 2003. године син Горан је обновио делатност са првом радњом и Милешевској 42. Данас се фирма постепено шири према захтевима тржишта. Имамо радње у Београду и у Новом Саду.

Мајстори ПОП С доо комбинују искуства заната са најнапреднијим техникама еколошке неге текстила.
Наш тим осим са класичним отапалима /перхлоретилен/ има искуство и са алтернативним еколошким течностима /силикат Д5 и угљоводоник Soltrol/. Засад смо једини у широј регији  који раде хигијенизацију робе озоном. Нудимо и јединствене услуге као шта је обнављање воска на воштаним јакнама, а примењујемо и неке друге технологије које други не познају. Оплемењивање робе након процеса хемијског или мокрог чишћења или прања као шта је штиркање, импрегнација кожних комада, заштита вуне од мољаца и друго посебно не наплаћујемо. То је стандард наше услуге као и паковање робе у еколошки биоразградив најлон. По томе смо лидери ове делатности у Србији и шире.

Жеља нам је да Вам пружимо врхунски, а дискретан сервис какав заслужујете и да испунимо Ваше појединачне захтеве